Reglament cursa 5 km

REGLAMENT CURSA 5 KM

1.
La 34 Cursa Popular de Nou Barris tindrà lloc el diumenge 11 de juliol de 2021.
2. La sortida estarà situada al Pg. Andreu Nin (davant de SOM Multiespai) i començarà a les 08.30 hores. Hi haurà diverses sortides de manera esglaonada. Les sortides no són per marca, us podeu inscriure a qualsevol que hi hagi places lliures.
Els/es participants hauran d’arribar puntualment a l’hora de sortida a la que hagin estat convocats, de la qual seran informats/des prèviament a la cursa. L’entrada al recinte de la sortida de la cursa es farà per calaixos de sortida, que es
diferenciaran pel color dels dorsals.
Hi haurà tres sèries de sortides amb el següent horari:
- Sèrie 1 a les 8:30h 
- Sèrie 2 a les 8:50h 
- Sèrie 3 a les 9:10h 
Les sortides es faran esglaonades: cada 5 segons sortiran 6 participants, sempre respectant la distància de seguretat i amb un mínim de 1,5 metres de separació. Es senyalaritzarà el terra i es comptarà amb el suport de les persones voluntàries per tal de garantir la distància de seguretat en la sortida. Els/es participants hauran de dur la mascareta posada en el moment de la sortida, i no se la podran treure fins a haver recorregut 3 metres després de la catifa d’inici.
3. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. No poden participar corredors nascuts posteriorment a l'any 2005. Els menors de 18 anys d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult com a responsable d'ells. Els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del/la menor.
4. Distància: 5 Km. Homologada per la Federació Catalana d'Atletisme. 
5. El recorregut està senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. 
6. El temps límit per realitzar la cursa serà de 50 minuts, des del començament de la tercera sèrie. És a dir, fins les 10h o abans si així ho decideix la Guardia Urbana. En cas que les condicions meteorològiques no permetin realitzar la cursa amb seguretat o per d’altres motius també de seguretat, l'organització es reserva el dret d'aturar la cursa, modificar el recorregut o variar les limitacions horàries. L'organització i/o l'equip sanitari podran retirar abans o durant la cursa a un/a participant, quan considerin que existeix un risc per la seva salut i/o que les seves condicions no són les apropiades per participar. Els abandonaments només es podran efectuar en els punts de control indicats per l'organització, qui abandoni en qualsevol altre punt no autoritzat, haurà de tornar a meta pels seus propis mitjans.
7. Classificació i control de sortida i d'arribada amb dorsal-xip de cronometratge. El temps real per a la classificació, es farà amb el que marqui el xip, que s'activarà al passar per la catifa de l'arc de sortida i finalitzarà el cronòmetre al passar de nou el xip per la catifa de l'arc de meta.

8. PREUS:

Preus 2021  Inclou samarreta de la cursa
Atletes amb xip groc propi (Championchip) 12 euros
Atletes sense xip groc propi 14 euros

Per als participants que no disposin de xip propi el dorsal inclourà el xip de cronometratge.

9. Les inscripcions es tancaran el dimecres 7 de juliol a les 23:59 h o quan s’assoleixin els 2000 inscrits.
10. L'organització podrà modificar la data i/o el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
11. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
12. El dorsal s’haurà de recollir durant els dies i horaris que estableixi l’organització. Consulteu la secció d'informació.
13. El fet de no retirar el dorsal els dies establerts significa la renúncia als mateix, a la bossa d'obsequis i a la participació sense dorsal.
14. La prova forma part de les curses de la challenge i està inclosa en els Jocs interempreses.
15. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la part davantera de la samarreta de forma que sigui visible. Està prohibit accedir sense dorsal a la zona habilitada per a corredors dintre del recinte esportiu Can Dragó.
16. La participació en l’esdeveniment es farà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa i han de fer-ho amb les condicions físiques i de salut necessàries per a participar en una prova d'aquestes característiques. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells/es mateixos/es o a terceres persones. En cas que algun/a participant necessiti evacuació per accident, malaltia o lesió que li impedeixi l’arribada a meta, s'haurà d'intentar avisar a l'organització per tots els mitjans possibles, contactant amb alguna persona de control o d'assistència de seguretat per activar l'operatiu de rescat.
17. El lliurament de premis de les categories es donaran el mateix dia de la cursa a partir de les 11:00h a les pistes d'atletisme de Can Dragó.
18. Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
19. Els participants al fer la inscripció han de conèixer:  - Política de privacitat - Avís legal - Política sobre cookies - del Canb
20. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que la participació a la cursa pugui causar als participants. En tot allò que no estigui previst s’aplicarà el que decideixi l’organització.
21. Tots els participants hauran de conèixer el protocol relacionat amb el covid, que acceptan en el moment de la seva inscripció en la cursa.