EL CLUB

El Club d'Atletisme Nou Barris, ubicat al Parc esportiu Municipal de Can Dragó, va neixer l'any 1986, va començar i segueix sent una entitat sense ànim de lucre, lloc d'acolliment, de caràcter obert i integrador. Sempre a estat un club modest i on ha prevalgut el benestar i el bon ambient per sobre de resultats esportius (que també els hi ha hagut) convertint-se en una associació d'utilitat pública amb interessos civils i socials.


TotsCanb02
ACTIVITATS
 

El Club d'atletisme Nou Barris ofereix tot un seguit d'Activitats a tots aquells que vulguin participar i fer esport a mida com: 

• Escola d'atletisme: amb nens i nenes des dels 5 anys i que en dos anys ha gairebé triplicat els seus atletes (actualment són prop de 300), tenim presència en les principals competicions de la Federació Catalana d'Atletisme i disciplines.

• Tecnificació d'atletes: per obtenir un rendiment esportiu superior (molts d'aquests joves una vegada formats formen part de l'equip de tècnics dels més petits) inclou atletes des de juvenil fins a veterans.

• Veterans: El Club disposa d'un dels millors conjunts d'atletisme de veterans (+35 anys) i any rere any participa en els diferents Campionats de Catalunya (cros, pista coberta, aire lliure, ruta, etc)

• Atletisme adaptat: La secció d'atletisme adaptat és una de les nostres prioritats, treballem activament amb els nostres atletes discapacitats i això ho demostra el fet de tenir el títol de millor Club d'Atletisme Adaptat d'Espanya. 

• Grup de manteniment físic que fan s'exerciten tutelats per un tècnic a la pista mentre els seus fills/es entrenen.

• Grup de mares i pares corredors que entrenen dins o fora de la pista, fan quedades el cap de setmana o participen junts amb curses o travesses (al seu dia van baixar de la graderia on veien entrenar als seus fills/es).

 

 

Pistes d'atletisme de Can DragóEntrenem a les pistes de Can Dragó que estan situades a la Avinguda Meridiana 473 entre el Passeig de Valldaura i el carrer de Rosselló i Porcell. El nostre Club està situat a la rampa d'entrada i ens veureu fàcilment: anem tots de vermell.

UbicacióUbicació de les pistes


HORARI DE LES PISTES
De dilluns a divendres: de 7:00 a 22:45 h 
Dissabtes: de 9:00 a 20:45 h 
Diumenges i festius: de 9:00 a 13:45h 
Dies especials: consulteu els horaris en dates especials (nadal, cap d'any, etc...) a la recepció.

Els horaris dels entrenaments depenen de cada categoria, els podeu consultar a cada secció.
 

 

 

Oficina del Club d'Atletisme Nou BarrisOFICINA
Club d'Atletisme Nou Barris
Via Favència, 446-450
08016 Barcelona
Telèfon 933 544 046

UbicacióUbicació de les oficines


HORARIS DE SECRETARIA
De dilluns a dijous de 09:30 a 13:30 a l'oficina. Dimarts i dijous de 18:00 a 20:00 a les pistes de Can Dragó. 

Voleu contactar amb nosaltres?
Secretaria - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
President Jordi March  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  
Secretari general Jordi López Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Coordinador tècnic Manuel Román Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Coordinador escola d'atletisme Víctor Gómez Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Responsable secció muntanya  - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Saturday the 23rd. Joomla Templates Free.