Els dies 21, 22 i 23 la secció excursionista del Canb va completar la travessa Refugis
del Torb, tres dies i 79 km d'alta muntanya i bona companyia. Aquí teniu les fotos.


Vídeo de la entrega de premis Dona i esport 2017

100Mesures

CamG

VÍDEO RELLEU 4x200 CADET FEMENÍ

Campionat de Catalunya Cadet en Pista Coberta
5 de març a Sabadell
VETERANS AIRE LLIURE 2016

Vet16Després d’un calendari de competicions prou intens, s’acaba la temporada d’aire lliure dels nostres veterans i veterans amb un balanç força positiu. No només han estat els triomfs individuals dels nostres atletes, també un meritori quart lloc, en competició masculina, en el Campionat de Catalunya de clubs (veterans aire lliure) que va tenir lloc a Manresa el passat 19 de juny. Competició on les noies van aconseguir també cobrir quasi bé totes les proves, fent un valuós sisè lloc. Individualment, hem de destacar els èxits aconseguits per la Mercedes Moller i en Pep Nin. La Mercedes va aconseguir tres medalles al campionat individual de Catalunya (or en 5000m i 1500m, i plata en 800m) i dues més en el d’Espanya (bronze en 5000m i 800m). En Pep Nin, per la seva banda, dues medalles a Catalunya (or en 800m i 1500m) i, també, dues medalles més en el Campionat d’Espanya (bronze en 400m i 800m). També cal remarcar les medalles de bronze del campionat d’Espanya en 100m de Josep González i en 5000m obtinguda per l’Olga Álvarez, la qual va aconseguir també l’or en aquesta prova en el de Catalunya. I bé, no deixem tampoc de remarcar la presència de tota la resta les nostres veteranes i veterans, que, a més d’obtenir molts altres trofeus en diverses especialitats, van portar el nom del nostre club a les pistes amb un gran nivell competitiu.
EriIga
ERIKA... campiona de Catalunya de 3000 metres llisos

IGAMBO... 3a de Catalunya de Salt de Llargada
Música...(uh, ah...les noies són guerreres...)

El Canb finalista del premi dona i esport !

L'objecte del Premi al Club Esportiu és reconèixer els mèrits de la candidatura que resulti premiada per la seva tasca de promoció de l'esport femení, per la seva trajectòria esportiva o la consecució d'alguna fita esportiva. O bé per fomentar la participació i presència de les dones en tots els àmbits d'actuació impulsant el principi d'igualtat d'oportunitats.
ElPe
Dijous 28/04 els del Canb sortim en un reportatge a El Períodico.
Pàg 43

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/corredores-fondo-5090674
FOTOS CURSA DIPUTACIÓ 2016
Fotos cursa diputació del dia 3 d'abril
Torre Marimón a Caldes de Montbui
ARNAU SALA
Campió de Catalunya juvenil dels 60 metres llisos en pista coberta, amb rècord dels campionats amb 6"98 i a una centèsima del rècord de Catalunya.... i de postre 2n al 200 metres llisos amb 22"26. Sense comentaris... tenim atletes molt bons...

Som grans...


L'última memòria de la Federació diu que el Canb som:


• L'escola d'atletisme amb més atletes de Barcelona i la tercera de Catalunya
• El tercer Club de Catalunya en total de llicències
• El primer Club de Catalunya en nombre d'atletes benjamins i infantils

A més tenim (la millor) secció d'atletisme adaptat.

Ja no som tan petits... alguna cosa passa..  vols venir i provar un dia?

La Xarxa 'ESPORT I SUPERACIÓ'
CA NOU BARRIS 'Esport i superació': Club d'Atletisme Nou Barris
El centre barceloní compta amb el títol de millor club d'Atletisme Adaptat d'Espanya. 

ÈXIT AL CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CLUBS CADET DE PISTA COBERTA.

El Club d’atletisme Nou Barris ha participat aquest cap de setmana electoral de desembre al campionat de Catalunya de clubs cadets de pista coberta, i per primera vegada a la curta història d’aquesta competició, ho ha fet amb els dos equips, el masculí i el femení. La gesta esportiva no s’ha quedat només en la participació, sinó que han aconseguit una meritòria 5ª posició en el cas de l’equip masculí i una 7ª el femení, així com una mínima pel campionat d’Espanya.

Aquest triomf no ha estat fruit de la casualitat ni de la sort, si no de la feina ben feta per tots, que s’ha manifestat en aquells valors que intentem transmetre des del club als nostres atletes, com l’esperit de superació que ha tingut el Miguel en la prova de salt d’alçada, aconseguint millorar la seva marca personal en 12 centímetres, o la intel·ligència de la Marina en una cursa molt difícil com els 3000 metres; i el companyerisme de la Martina en una prova que no és la seva sacrificant-se per l’equip; o l’esforç de l’Ona per aconseguir un punt més en els últims metres de la cursa; o l’amistat que uneix aquest grup animant als companys des de la grada i com no l’èxit de tots els que han superat les seves marques (que han estat molts) pel bé de l’equip, i també dels que encara que no han aconseguit millorar les seves marques ho han intentat amb tot els seu cor, amb la il·lusió de formar part d’aquest club.

Per tot això vull felicitar als atletes pel seu gran triomf, als pares per que ens recolzen en tot, i sobre tot als entrenadors, el David, el Victor i el Youssef, per la seva dedicació, el seu esforç i la seva il·lusió per entrenar a aquets atletes que són el futur i el present del nostre club.

Per tot això, moltes gràcies i ...BON NADAL!!!

Quique de la Hoz
Coordinador de l’escola del CANB
Podi complet Cadet femení del Canb en el Cros d'Alella

SamCanb16
Presentació de  la samarreta del CANB de la temporada 2015-16 en el Consell Sectorial de persones amb discapacitat del Districte de Nou Barris a la Consellera de discapacitat Esther Flaquer i a la Presidenta del Consell Jennifer Coronado. La samarreta ha estat dissenyada pel pare de dues atletes del Club, l'Andreu Lacambra.

Igambo Campiona de Catalunya Tetratló Aleví a només 27 punts del rècord de Catalunya èxit també de l'Alba amb una 5a posició. Resultats.
____________________


Gent del Canb a l'equip Mares Caminadores que diumenge van completar
el seu repte a la caminada solidària Barcelona Magic Line.L'atleta del Canb Richard Mais primer a la Mitja Marato de Barcelona
amb un temps de 1h 3 min,  millor marca personal. Gaaaaass!


 


Presència del Canb a la presentació de la Barcelona Magic Line a l'ajuntament


El Club ha presentat dues queixes davant de l'institut Barcelona Esport de l'ajuntament degut a les reclamacions de pares, socis i usuaris davant la intenció d'obertura d'un aparcament a l'interior de la instal·lació esportiva en zones accessòries a la pista d'atletisme, és perillós pels nens de l'escola, atletes de la secció d'adaptats i per tots els socis en general, a més limita l'espai d'entrenament que tenen totes les pistes d'atletisme ja que, en dies de competició la zona central no es pot fer sevir.
20//11 L'Ajuntament insta al gestor a retirar "P" de pàrquing i que no permeti aparcar dins del recinte de la pista d'atletisme.

La segona queixa és sobre que es permet fumar (a més no hi ha senyalització enlloc) a la zona del bar-terrassa davant dels nostres menors mentre entrenen o al entrar i sortir, l'escola d'atletisme vol educar en l'esport i aquesta imatge no és l'adequada, creiem que és incompatible l'esport amb el fum del tabac amb menors davant o sense. 20/11 L'ajuntament demana al gestor que senyalitzi la prohibició de fumar al recinte de la pista d'atletisme i que informi als usuaris i espectadors de que no es permès fumar.


CAMPIONAT D'ESPANYA D'ATLETISME ADAPTAT PER COMUNITATS AUTÒNOMES
Els dies 22 i 23 de març va disputar-se aquesta prova a la població alacantina d'Alfàs del Pi on Catalunya va assolir la primera posició entre 13 comunitats autònomes, gràcies també a la contribució dels atletes del Nou Barris que van ser seleccionats per representar a Catalunya:

- RICHARD MAIS (Velocista carro d'atletisme, 100, 200, 400m)
- JULIUS PALLO KANU (Velocista 100, 200m) 
- FRANCISCO JAVIER LOPEZ SANZ (Llançament de pes, javelina i disc)
- DAVID MIGUEL BERINI (Llançament de pes, javelina i disc)

Catalunya va ser la primera amb una puntuació de 273 puts per 110 de València en el segon lloc. Això ha sigut gràcies a la gran actuació dels atletes catalans que han destacat en totes les proves del calendari que es va desenvolupar en tres jornades, i que ha permès que 5 atletes realitzaran mínimes per assistir al Campionat d’Europa que es celebrarà en el mes d’agost a Gales. Entre ells destacat les mínimes del invident Martín Parejo, que amb una marca de 11”60 va realitzar el record d’Espanya en 100 m i la excel·lent actuació en pes de l’atleta amb paràlisi cerebral Carles Muñoz que va sobrepassar en varies ocasions la barrera de 10 metres.

I amb  felcitació de l'ajuntament !!!...cliqueu aquí 


Cita amb l'atletisme de base a Can Dragó.
Les instal·lacions barcelonines han acollit aquest cap de setmana el Quadrangular Barcelona-Mataró d'atletisme infantil i cadet


STAGE A OLOT DEL GRUP DE FONS I MIG FONS DE TECNIFICACIÓ
Els dies 29 i 30 de març un grup d’entrenament de fondistes i mig-fondistes del Club atletisme Nou Barris realitzarem un stage esportiu a Olot. Ens allotjarem a l’alberg Torre Malagrida. 

El nostre objectiu és passar un cap de setmana fora de Barcelona per poder entrenaren un lloc diferent del que fem habitualment. Hem triat Olot pels paisatges verds i frescos de la Garrotxa, per poder recórrer la coneguda ruta del carrilet i perquè és terra de volcans, poc habitual aquí. A més podrem conèixer les pistes excepcionals i úniques d’Olot. La nostra idea és realitzar tres sessions d’entrenament en tot el cap de setmana. A part de practicar l’atletisme tenim la sort de ser un “grup” d’atletes. Tot i que córrer sigui cosa individual som tots integrants d’un grup. I com a grup volem treballar la cohesió. Qualsevol activitat que ens permeti conèixer-nos millor, aprendre a conviure fora de casa, interactuar més hores junts, segur que ens enriqueix com a persones i com a grup. Per seguir sent FANTÀSTICS!La secció d'adaptats va rebre aquests dies una visita sorpresa.

Dues segones posicions a la Jean Bouin per Clubs; els equips femenins de benjamines i alevines, quines cracks!!!
Avui 11/12 entregaran a un representant del Club els trofeus a la seu de la Federació, dijous els portarem a les pistes.
 


 

Saturday the 23rd. Joomla Templates Free.