Preinscripció
temporada 2018-19 


Atletes actuals de l'escola: preinscripció abans del 15 de juliol, té un cost de 30 euros (a descomptar de la quota final) les preinscripcions fetes amb data posterior passen a considerar-se nous atletes (i entren per ordre d'inscripció -sempre que quedin places lliures-)
Nous atletes escola: seleccioneu l'opció "No sóc soci del Canb però vull fer una prova" i entrareu en llista d'espera (per ordre de recepció). Sereu convocats per correu electrònic o telèfon per fer les proves a partir del setembre. Després del període d'inscripció i proves, si esteu interessats i queden places lliures llavors podreu fer la inscripció definitiva (necessitarem el número de CatSalut). 
Ordre d'admissió: atletes actuals de l'escola, germans, atletes que han estat a l'escola, resta de sol·licituds (per ordre d'inscripció)
• Atletes de juvenils a veterans, adaptats i externs: cal fer preinscripció (sense cost) per actualitzar les dades, en principi no hi ha problema de places però recordeu que heu de fer el pagament de la quota abans del 15 d'octubre per no pagar la matrícula (50€).

  • id
  • date time
    calendar
  • Al marcar la casella accepto les condicions d'inscripció
  • Url articulo de la norma
  • Secció

En compliment del que estableixen la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret que aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d'aquest formulari seran tractades i quedaran incorporades als fitxers del Club d'Atletisme Nou Barris per dur a terme una gestió correcta dels socis. Tanmateix, us informem que podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades en els termes que estableix la Llei. Contacte a: info@canb.cat