PREUS 

Cursa de 5 km que inclou la samarreta de la cursa

Preus 2021 Inclou samarreta de la cursa
Atletes amb xip groc propi (Championchip) 12 euros
Atletes sense xip groc propi 14 euros


Part de la recaptació ajudarà a finançar programes esportius personalitzats adreçats a nens afectats per trastorns del desenvolupament neurològic (autisme), el qual es manifesta obstaculitzant l'aprenentatge d'habilitats de comunicació i relacions socials.

SORTIDA
Dia 11 de juliol
La sortida estarà situada al Pg. Andreu Nin (davant de SOM Multiespai) i començarà a les 08.30 hores. Hi haurà diverses sortides de manera esglaonada.
Les sortides no són per marca, us podeu inscriure a qualsevol que hi hagi places lliures.


DORSALS
El lliurament de dorsals es farà al Gimnàs Holmes Place dins el Centre Comercial Som Multiespai, els següents dies i horaris:

• Divendres 9 de juliol de 16:00 a 20:00 h
• Dissabte 10 de juliol de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 h

Cal la presentació del dni. Per recollir el dorsal d'altra personal cal autorització signada, fotocòpia del DNI de la persona que autoritza i document acreditatiu del pagament per internet.

En casos especials o si veniu de lluny i prèvia petició per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. s'entregaran una quantitat limitada de dorsals el mateix diumenge de 07:30 a 8:00h  (només es podran recollir dorsals prèviament autoritzats). Feu la petició abans de fer la inscripció per garantir que podrem entregar-vos el dorsal el diumenge (una vegada tancades les inscripcions no s'autoritzarà cap recollida el mateix diumenge). No es lliurarà cap dorsal a partir de les 8:00h.

Divendres i dissabte, es posaran 50 dorsals en venda presencial.

GUARDA-ROBA
Hi haurà servei de guarda-roba ubicat a la Palestra de Can Dragó

DUTXES
Hi haurà servei de dutxes (només corredors) a la Palestra de Can Dragó i als vestuaris de la pista d'Atletisme.

APARCAMENT GRATUIT
Aparcament gratuït  per als atletes participants en la cursa general a SOM Multiespai el dia de la cursa (informa de la matrícula del cotxe en recollir el dorsal) 

OBSEQUIS 
Tots els corredors inscrits rebran com a obsequi la samarreta de la cursa al retirar el seu dorsal (no s'entrega cap samarreta el dia de la cursa).

CLASSIFICACIÓ
Control informàtic d'arribada (amb xip)

PREMIS CURSA 5 KM
Trofeu als tres primers i les tres primeres classificades. No hi ha categories.

LLIURAMENT DE TROFEUS
A les mateixes pistes de Can Dragó