Reglament curses 10 km - 3 km

CURSES SUSPESES

1.
La 34 Cursa Popular de Nou Barris tindrà lloc el diumenge 17 de maig de 2020.
2. La sortida estarà situada al Pg. Andreu Nin / Pintor Alsamora (davant de SOM Multiespai) i serà a les 09.30 hores (sortida conjunta de curses 10 - 3 km)
3. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. No poden participar corredors nascuts posteriorment a l'any 2004 a la cursa de 10 km i l'any 2006 a la cursa de 3 km. En la cursa de 10km, els menors de 18 anys d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult com a responsable d'ells. Els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del/la menor.
4. Distàncies: Cursa llarga: 10 Km. Certificada per la Federació Catalana d'Atletisme. Cursa sprint: 3 km.
5. El recorregut està senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. El punt d'avituallament a la cursa de 10 km estarà situat aproximadament al quilòmetre 5.
6. El tancament de la prova (cursa 10 km) es produirà al cap d’una hora i quinze minuts d’haver començat o fins que ho consideri oportú la Guàrdia Urbana. Tothom que no compleixi l'horari i continuï la competició, ho farà a compte i risc propi i fora de la calçada.
7. Classificació i control d'arribada amb dorsal-xip de cronometratge.

8. PREUS:
Preus tant per la cursa de 10 km com per la cursa de 3 km que inclou la samarreta de la cursa en la bossa del corredor.

Preus 2019 Inscripcions fins el 08/05 (inclòs) Inscripcions a partir del 09/05
Atletes amb xip groc propi (Championchip) 15 euros 17 euros
Atletes sense xip groc propi 17 euros 19 euros

Per als participants que no disposin de xip propi el dorsal inclourà el xip de cronometratge.

9. Les inscripcions es tancaran el dimecres 13 de maig a les 23:59 h o quan s’assoleixin els 2000 inscrits.
10. L'organització podrà modificar la data i/o el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
11. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
12. El dorsal s’haurà de recollir durant els dies i horaris que estableixi l’organització.
13. El fet de no retirar el dorsal els dies establerts significa la renúncia als mateix, a la bossa d'obsequis i a la participació sense dorsal.
14. La prova llarga forma part de les curses de la challenge 10K, corresponent al calendari 2018-2019 i està inclosa en els Jocs interempreses.
15. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la part davantera de la samarreta de forma que sigui visible. Està prohibit accedir sense dorsal a la zona habilitada per a corredors dintre del recinte esportiu Can Dragó.
16. La participació en l’esdeveniment es farà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa i han de fer-ho amb les condicions físiques i de salut necessàries per a participar en una prova d'aquestes característiques. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells/es mateixos/es o a terceres persones.
17. El lliurament de premis de les categories es donaran el mateix dia de la cursa a partir de les 11:30h a les pistes d'atletisme de Can Dragó.
18. Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
19. Els participants al fer la inscripció han de conèixer:  - Política de privacitat - Avís legal - Política sobre cookies - del Canb
20. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que la participació a la cursa pugui causar als participants. En tot allò que no estigui previst s’aplicarà el que decideixi l’organització.