Reglament cursa 10 km

REGLAMENT

1.
La 37 Cursa Popular de Nou Barris tindrà lloc el diumenge 19 de maig de 2024.
2. La sortida estarà situada al Pg. Andreu Nin / Pintor Alsamora (davant de SOM Multiespai) i serà a les 09.00 hores
3. La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes. No poden participar corredors nascuts posteriorment a l'any 2008, els menors de 18 anys d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult com a responsable d'ells. Els tutors legals hauran de lliurar una autorització signada quan recullin el dorsal del/la menor.
4. Distàncies: Cursa llarga: 10 Km. Certificada per la Federació Catalana d'Atletisme.
5. El recorregut està senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. El punt d'avituallament estarà situat aproximadament al quilòmetre 5.
6. El tancament de la prova es produirà al cap d’una hora i quinze minuts d’haver començat o fins que ho consideri oportú la Guàrdia Urbana. Tothom que no compleixi l'horari i continuï la competició, ho farà a compte i risc propi i fora de la calçada.
7. Classificació i control d'arribada amb dorsal-xip de cronometratge.
8. Les inscripcions es tancaran el dimecres anterior a la cursa a les 23:59 h o quan s’assoleixin els 2000 inscrits.
9. L'organització podrà modificar la data i/o el recorregut, per causes alienes i/o de força major.
10. Els únics vehicles que podran seguir la prova seran els expressament autoritzats per l’organització.
11. El dorsal s’haurà de recollir durant els dies i horaris que estableixi l’organització.
12. El fet de no retirar el dorsal els dies establerts significa la renúncia als mateix, a la bossa d'obsequis i a la participació sense dorsal.
13. La prova llarga forma part de les curses de la challenge 10K i està inclosa en els Jocs interempreses.
14. És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la part davantera de la samarreta de forma que sigui visible. Està prohibit accedir sense dorsal a la zona habilitada per a corredors dintre del recinte esportiu Can Dragó.
15. La participació en l’esdeveniment es farà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa i han de fer-ho amb les condicions físiques i de salut necessàries per a participar en una prova d'aquestes característiques. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells/es mateixos/es o a terceres persones.
16. El lliurament de premis de les categories es donaran el mateix dia de la cursa a partir de les 11:00h a les pistes d'atletisme de Can Dragó.
17. Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
18. Els participants al fer la inscripció donen el seu consentiment perquè l'organització, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per fer-ne promoció així com de les dades personals per al tractament informàtic amb finalitat exclusivament didáctica, esportiva, promocional o comercial.  D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de la protecció de dades personals, els participants podran exercir el seu dret a accedir a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total les seves dades. Per exercir aquest dret, cal sol·licitar-lo per escrit al Club d'Atletisme Nou Barris  (Via Favència 446-450, 08016 Barcelona).
19. Els participants al fer la inscripció han de conèixer:  - Política de privacitat - Avís legal - Política sobre cookies - del Canb
20. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i del reglament de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que la participació a la cursa pugui causar als participants. En tot allò que no estigui previst s’aplicarà el que decideixi l’organització.

Accés registrat