Informació curses infantils i adaptades

CURSES INFANTILS I ADAPTADES

DATA
Dissabte 25 de maig de 2024 a partir de les 18:00h

PREU
Curses infantils: 2€ per dorsal que anirà destinat serà destinat a la vessant social del Club, concretament a la seva secció d'atletisme adaptat. El motiu del cobrament és aconseguir la participació efectiva en la cursa procurant evitar que nens i nenes que la volen córrer es quedin sense dorsal per inscripcions que després no participen.

Les curses adaptades són gratuïtes

SORTIDA I ARRIBADA
Pistes d'Atletisme de Can Dragó

INSCRIPCIONS 
La inscripció es obligatòria i només es pot fer per internet: 
El tancament de les inscripcions serà el dimecres 22 de maig o quan s'arribi al límit de participants (500)

LLIURAMENT DE DORSALS
El lliurament de dorsals es farà a Forus Can Dragó, a la planta baixa de SOM Multiespai el mateix dissabte 25 de maig de 10:00 a 14:00 h

OBSEQUIS
Tots els corredors incrits rebran una bossa amb regals desprès de les curses mostrant el seu dorsal (imprescindible).

CLASSIFICACIÓ
Amb control de temps orientatiu, per ordre d'arribada. L'ordre dels atletes després de les primeres posicions pot variar si els corredors no respecten l'ordre de cua abans del control de dorsal, preguem als participants que siguin respectuosos fent la cua després de l'arribada, l'organització vigilarà en la mesura del possible que es respecti l'ordre però penseu que a vegades és difícil, especialment en les curses d'atletes més petits, en aquestes categories la classificació final és aproximada. Gràcies per la vostra col·laboració.

PREMIS
Lliurament de trofeus als tres primers i les tres primeres classificades de la cursa general i als tres primers i tres primeres de cada categoria a partir de les 20:00 h el mateix dia de les curses a SOM Multiespai.

CATEGORIES I HORARIS

CATEGORIA ANY DE NAIXEMENT DISTÀNCIA HORA SORTIDA
Cadira de rodes - 1000 m 18.00
Cadet 2009-2010 1000 m 18.10
Infantil 2011-2012 1000 m 18.20
Aleví 2013-2014 1000 m 18.30
Afectacions físiques diverses - 400 m 18.40
Discapacitat intel.lectual - 400 m 18.50
Benjamí 2015-2016 400 m 19.00
Prebenjamí 2017-2018 400 m 19.10
Menuts/udes 2019 i posteriors 200 m 19.20


NORMATIVA

• És obligatori córrer la cursa amb el dorsal col·locat a la part davantera de la samarreta de forma que sigui visible. 

• La participació a l’esdeveniment es farà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells/es mateixos/es o a terceres persones. Només es podrà participar amb l'autorització o presència dels pares o tutors legals dels menors.

• Els nens i nenes han de de fer la cursa sols, no poden córrer acompanyats d'aduts, excepte si l'organització ho autoritza expressament.

• L'organització podrà demanar DNI o una altra identificació per comprovar l’edat o la identitat dels corredors. 

• L'organització podrà modificar la data i/o el recorregut, per causes alienes i/o de força major.

• Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta. 

• Els participants al fer la inscripció donen el seu consentiment perquè l'organització, per si mateix o per terceres entitats, faci ús de les imatges de la prova per fer-ne promoció així com de les dades personals per al tractament informàtic amb finalitat exclusivament didáctica, esportiva, promocional o comercial.  D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de la protecció de dades personals, els participants podran exercir el seu dret a accedir a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de forma parcial o total les seves dades. Per exercir aquest dret, cal sol·licitar-lo per escrit al Club d'Atletisme Nou Barris  (Via Favència 446-450, 08016 Barcelona).

• Els participants al fer la inscripció han de conèixer:  - Política de privacitat - Avís legal - Política sobre cookies - del Canb

• El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. En tot allò que no estigui previst s’aplicarà el que decideixi l’organització.

Accés registrat